Dream Heights

Dream Heights 1.1.2

Bouw een toren met je vrienden

Bouw een toren met je vrienden Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel verschillende bouwonderdelen
  • Speel op meerdere platformen

TEGEN

  • Verre van origineel

Gemiddeld
6

Bouw een toren met je vrienden

In het gratis Dream Heights bouw je een toren waarin je al je bewoners tevreden moet houden. Dit doe je door winkels en appartementen aan te leggen.

Je krijgt in Dream Heights een bedrag en daar bouw je jouw toren mee. Gaandeweg verdien je meer pecunia en zo breid je het bouwwerk uit. Dit vereist geduld of als je dat niet hebt, echt geld. Daarmee versnel je het proces. Klinkt dit je wellicht bekend in de oren? Dat kan kloppen want Dream Heights is een exacte kopie van Tiny Tower.

Vooruit, er zijn enkele kleine verschillen. De Facebook Connect-functie brengt je snel in contact met je Facebookvrienden die ook een toren aan het bouwen zijn. Hierbij maakt het overigens niet uit of zij via een Android of een iPhone spelen. Verder zijn de graphics anders; Dream Heights ziet er gelikt uit, maar is daardoor minder schattig dan Tiny Tower.

Het idee achter Dream Heights is simpelweg gestolen van Tiny Tower. Het ziet er echter wat plastischer uit, dus wij raden nog steeds het origineel aan. Tenzij je graag met vrienden speelt die een andere telefoon bezitten.

Meeste downloads Arcade games voor Android

Meer
Dream Heights

Download

Dream Heights 1.1.2

Beoordelingen about Dream Heights